Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be --

zaterdag 28 november 2020

Oudsbergen - Pagina 2

Olivier Philippaerts besmet met coronavirus (2 september 2020)

Olivier Philippaerts zal vandaag niet deelnemen aan het BK-Jumping in Zangersheide. Nadat hij maandag terugkeerde uit risicogebied Saint-Tropez liet hij zich testen op Covid-19. Hoewel hij geen ziekteverschijnselen heeft, testte Olivier Philippaerts...

Terrasjes en waterpret bij Wilhelm Tell Opglabbeek (16 juli 2020)

Het Waterparadijs in Opglabbeek is een schitterende plaats in Limburg voor uren waterpret en vakantieplezier. Met golfslagbad, snelstromende rivier, fonteinen, waterglijbaan, waterspeeltuin, waterkanon en nog veel meer waterpret. Naast het openluchtz...

Ongeval op Weg naar Zwartberg Opglabbeek (14 juli 2020)

Op de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek zijn maandag rond 19 uur een wagen en een motorrijder gebotst. Een 58-jarige man uit Houthalen-Helchteren werd naar het ziekenhuis overgebracht maar verkeerde niet in levensgevaar.

Botsing tegen boom (5 juli 2020)

Op de Weg op Bree botste vrijdagavond rond 23.55 uur een auto tegen een boom en belandde in de gracht. De passagier, een 58-jarige vrouw uit Oudsbergen, raakte hierbij gewond.

Ongeval op de Weg naar Opglabbeek (29 juni 2020)

Vanochtend rond 7 uur botsten twee auto's op de Weg naar Opglabbeek. Een 27-jarige man uit Oudsbergen raakte hierbij gewond.

Ongeval op Industrieweg-Noord Opglabbeek (28 juni 2020)

Vrijdagavond rond 17 uur botsten een fietser en een auto op de Industrieweg-Noord. Een 66-jarige man uit Maaseik raakte hierbij gewond.

Ongeval op Weg naar Meeuwen (25 juni 2020)

Vanochtend rond 7.10 uur gebeurde er een ongeval op de Weg naar Meeuwen. Een 31-jarige vrouw uit Maasmechelen raakte gewond.

Ongeval op kruispunt in Opglabbeek: 17-jarige gewond (18 juni 2020)

Op het kruispunt van de Weg naar Zwartberg met de Ophovenbosstraat in Opglabbeek kwamen een fietser en een wagen met elkaar in botsing. Een 17-jarige jongen uit Oudsbergen raakte gewond.

Drugs aangetroffen tijdens huiszoeking in Opglabbeek (2 juni 2020)

Politie CARMA voerde in de nacht van vrijdag op zaterdag een huiszoeking uit in een woning aan de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek. De huiszoeking gebeurde in het kader van een lopend onderzoek naar handel in drugs. In de woning trof de politie canna...

Vlaanderen investeert meer dan half miljoen euro in 15 Limburgse logies (5 mei 2020)

Vlaams minister van Toerisme Zuhal Demir investeert via Toerisme Vlaanderen 2 miljoen euro in betere infrastructuur voor logies. Meer dan een kwart van dat budget gaat naar de uitbaters van 15 Limburgse logies. Nooit eerder was dat meer, zowel qua bu...