Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 26 september 2020

Oudsbergen

Geen kermis in Meeuwen (17 september 2020)

Dit jaar worden er geen kermissen meer georganiseerd in Oudsbergen. Ook de grote kermis in Mieve, zal niet plaatsvinden. "Het coronavirus slaat immers hard om zich heen", zegt burgemeester Lode Ceyssens. "Ook in Oudsbergen kwamen er de afgelopen week...

Bestuurder vlucht weg van politiecontrole en veroorzaakt botsing in Louwel (14 september 2020)

Politie CARMA voerde zondagavond een verkeersactie uit in drie gemeenten. In Oudsbergen (Louwel/Opglabbeek) kwam het tijdens de actie tot een aanrijding tussen een inspecteur op de motor en een vluchtend voertuig. De inspecteur raakte daarbij gewond....

Ongeval Soetebeek (6 september 2020)

Zondagochtend rond 10 uur botsten een auto en een fietser op de Soetebeek. Een 44-jarige man uit Oudsbergen raakte gewond.

Olivier Philippaerts besmet met coronavirus (2 september 2020)

Olivier Philippaerts zal vandaag niet deelnemen aan het BK-Jumping in Zangersheide. Nadat hij maandag terugkeerde uit risicogebied Saint-Tropez liet hij zich testen op Covid-19. Hoewel hij geen ziekteverschijnselen heeft, testte Olivier Philippaerts...

Terrasjes en waterpret bij Wilhelm Tell Opglabbeek (16 juli 2020)

Het Waterparadijs in Opglabbeek is een schitterende plaats in Limburg voor uren waterpret en vakantieplezier. Met golfslagbad, snelstromende rivier, fonteinen, waterglijbaan, waterspeeltuin, waterkanon en nog veel meer waterpret. Naast het openluchtz...

Ongeval op Weg naar Zwartberg Opglabbeek (14 juli 2020)

Op de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek zijn maandag rond 19 uur een wagen en een motorrijder gebotst. Een 58-jarige man uit Houthalen-Helchteren werd naar het ziekenhuis overgebracht maar verkeerde niet in levensgevaar.

Botsing tegen boom (5 juli 2020)

Op de Weg op Bree botste vrijdagavond rond 23.55 uur een auto tegen een boom en belandde in de gracht. De passagier, een 58-jarige vrouw uit Oudsbergen, raakte hierbij gewond.

Ongeval op de Weg naar Opglabbeek (29 juni 2020)

Vanochtend rond 7 uur botsten twee auto's op de Weg naar Opglabbeek. Een 27-jarige man uit Oudsbergen raakte hierbij gewond.

Ongeval op Industrieweg-Noord Opglabbeek (28 juni 2020)

Vrijdagavond rond 17 uur botsten een fietser en een auto op de Industrieweg-Noord. Een 66-jarige man uit Maaseik raakte hierbij gewond.

Ongeval op Weg naar Meeuwen (25 juni 2020)

Vanochtend rond 7.10 uur gebeurde er een ongeval op de Weg naar Meeuwen. Een 31-jarige vrouw uit Maasmechelen raakte gewond.