Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 22 september 2023

Zonhoven: Verkeersovertredingen in Zonhoven en Diepenbeek (20 januari 2022)

De politie Limburg Regio Hoofdstad hield gisteren verkeerscontroles waarbij er door middel van rondrijdende patrouilles verdachte voertuigen uit het verkeer gehaald werden.

In Zonhoven werd er een bestuurder van een lichte vrachtwagen onderschept terwijl hij onder invloed van verdovende middelen achter het stuur zat. Daarnaast bleek hij een levenslang verval recht tot sturen te hebben en had hij zijn voorwaarden geschonden. De nodige processen-verbaal werden opgesteld.

Afgelopen zondag kon een politieploeg een bestuurder uit het verkeer halen toen deze onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Hij diende zijn rijbewijs tijdelijk in te leveren, maar werd gisteren opnieuw achter het stuur betrapt in Hasselt. Hij zag zijn voertuig dan ook getakeld worden en de nodige processen-verbaal werden opgesteld.

In Diepenbeek trok een voertuig met zware schade de aandacht. De schade bleek afkomstig te zijn van een verkeersongeval de avond voordien waarbij de bestuurder gewoon door was gereden. Daarnaast bleek hij onder invloed van alcohol te zijn. De bestuurder moest zijn rijbewijs tijdelijk inleveren en de nodige processen-verbaal werden opgesteld.


Bekijk alle artikels uit Zonhoven