Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 13 augustus 2022

Tongeren: Culinaire gids Foodies Tongeren (16 maart 2022)

In 2017 bracht de stad Tongeren voor het eerst de culinaire pocketgids Foodies Tongeren uit. De vele gezellige restaurants en culinaire hotspots die Tongeren rijk is, werden gebundeld in een handige gids. Het boekje viel in de smaak bij Tongenaren en toeristen. Gezien het succes kent de publicatie zo'n vijftal jaar later al een derde uitgave. De vernieuwde Foodies Tongeren-gids onderging een opfrissing en is een niet te missen publicatie voor eenieder die graag zijn tanden in een stukje Tongeren wil zetten. De smakelijke gids krijgt ook een digitaal verlengstuk: voortaan zullen alle Tongerse adresjes op een handige, digitale kaart terug te vinden zijn.

Alle Tongerse adresjes zijn terug te vinden op een digitale kaart via http://www.toerismetongeren.be/eten-en-drinken

"Handig voor wie in Tongeren op pad is en via zijn smartphone in één oogopslag een overzicht wil krijgen van alle hotspots. Maar ook voor wie zijn culinaire uitstap naar Tongeren wil voorbereiden, is de digitale kaart een inspiratiebron."

Een gratis exemplaar van de culinaire gids Foodies Tongeren kan je afhalen bij Toerisme Tongeren


"Of het nu gaat om topgastronomie, bistronomie, een eetcafé of een frituur. De gastvrije houding van de Tongerse ondernemers is hetgeen waarvoor gasten terugkomen."
Foto: Burgemeester Patrick Dewael, schepen An Christiaens en schepen Marc Hoogmartens tonen trots de culinaire gids Foodies Tongeren
Foto: Communicatie Tongeren

Bekijk alle artikels uit Tongeren