woensdag 27 oktober 2021

Tongeren: Bristol Shoes & Sport opent de deuren in Tongeren (19 augustus 2021)

Bristol opent vrijdag een nieuwe vestiging in winkelsite T-Forum. Het modemerk heeft het pand volledig ingericht volgens het nieuwe Bristolconcept, waar klanten ongetwijfeld hun gading zullen vinden in de sportcollecties. De gloednieuwe winkel (575m²) wordt zo de thuisbasis van merken als Skechers, Adidas, Puma, Reebok en het eigen Bristolmerk Panther. Met de opening van het gloednieuwe Bristolfiliaal zullen er 5 werknemers op de nieuwe site aan de slag gaan.

In november 2016 werd het eerste filiaal (810m²) in Tongeren volledig in het nieuw Bristol-jasje gestoken. Er werd gekozen voor een overzichtelijke, gezellige en inspirerende winkelervaring. Een ruimere opstelling, lagere schoenrekken en het gebruik van paspoppen brengt de collecties tot leven.

Door de ideale ligging van het Bristolfiliaal koos de keten ervoor om een tweede winkel (575m²) te openen. Het nieuwe Bristolfiliaal valt bovendien op met een splinternieuwe baseline Bristol Shoes & Sport in het logo, die het concept concreet samenvat. De nieuwe winkel onderging hiervoor een facelift en focust volledig op de sportcollectie.

Net zoals Bristol zelf is ook deze tweede winkel een familiezaak: filiaalmanager Wesley is de schoonzoon van Wilma, de uitbaatster van de eerste Bristolwinkel. Wilma baat naast Bristol Tongeren ook nog Bristol Zwartberg uit. Haar dochter Romina is er filiaalhouder.

Elise Vanaudenhove, CEO van Bristol: "We merken een enorme goesting bij onze klanten om opnieuw fysiek te kunnen shoppen. We zijn erg trots op de opening van ons tweede filiaal in Tongeren, onze 227ste winkel."

INFO
Winkelsite T-Forum, Luikersteenweg 151 (bus 4), Tongeren
Openingsuren: van maandag tot zaterdag 9u30 – 18u00, gesloten op zondagOp de foto: Wilma, Romina, Amelie (dochter van Romina en Wesley) en Wesley.
Foto: Bristol Shoes & Sport.

Bekijk alle artikels uit Tongeren