Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

maandag 4 december 2023

Peer: Vastgoed C neemt Immo Groep Christoffels uit Lanaken over (16 augustus 2022)

Vastgoed C uit Peer, met vestigingen in Hechtel-Eksel en Zonhoven, telt een derde vestiging in Lanaken. Het kantoor neemt Immo Groep Christoffels uit Lanaken over. Groep Christoffels bestaat uit verzekeringen onder zus Joke Christoffels en immobiliƫn onder Vanessa Christoffels. Het is deze laatste die wordt overgenomen door Vastgoed C.

"Na onze kantoren in Hechtel-Eksel en Zonhoven is Lanaken een logische volgende stap. Hiermee vergroten we ons werkgebied en voegen we met Vanessa bijzonder veel enthousiasme en expertise toe aan ons team", zegt verantwoordelijke Didier Capelle. "Onze teams hebben elkaar de laatste maanden al leren kennen dankzij diverse samenwerkingen en de klik was er direct."

Vanaf de zomer zal men ook aan de kanten van Lanaken de borden en huisstijl van Vastgoed C zien opduiken. "Vanessa Christoffels is en blijft het aanspreekpunt voor alles wat met verhuur, verkoop en advies te maken heeft. Zij doet dit met de kracht van een team van 10. Dat is 10x meer ervaring, 10x meer beleving en 10x meer kennis om aan onze klanten te bieden. Een schaalvergroting die voordelig is voor bestaande en nieuwe klanten."Vastgoed C neemt Immo Groep Christoffels uit Lanaken over
Foto: Communicatie Vastgoed C

Bekijk alle artikels uit Peer