Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 22 september 2023

Media: Jana Smeets presenteert Radio2 Start je dag in Limburg (12 juli 2022)

Jana vervangt Daan Masset, die op 1 juli na twaalf jaar stopte als ochtendpresentator en andere dingen gaat doen bij Radio 2. Jana werkt al enkele jaren voor Radio 2 op de redactie in Vlaams-Brabant, maar is ook voor de Limburgse luisteraars geen onbekende. Wanneer Daan niet op post kon zijn, verving Jana hem met veel enthousiasme.

En voortaan doet ze dat dus fulltime. Een job die haar op het lijf geschreven is, want Jana is geboren in Lanaken, heeft een groot hart voor Limburg, volgt de actualiteit op de voet en heeft een stem waar je spontaan vrolijk van wordt.

Radio maken is voor Jana een echte droomjob. Als kind deed ze dat al met een cassetterecorder of zorgde ze voor live verslag bij haar voetballende buurjongens. Ook al kende ze niets van de spelregels, erover babbelen kon ze als de beste. Radio is dus haar grote passie, maar Jana is ook gek op katten, gaat graag naar een concert, houdt van joggen en zakt met plezier onderuit op een sfeervol terras. Ze geniet volop van zonnige dagen, muziek, feestjes en gezelligheid.

Jana Smeets: "Toen de vraag kwam om Daan Masset te vervangen als presentator bij Radio2 in Limburg, heb ik even getwijfeld: kan ik wel in zijn voetsporen treden? Maar als geboren en getogen Limburgse is het een hele eer om mijn mede-Limburgers een fijne ochtend te mogen bezorgen. Hoewel ik er al even niet meer woon, is Limburg altijd deel van mij gebleven."

Radio2 Start je dag in Limburg, met Jana Smeets
Elke weekdag van 6 tot 8 uur op Radio 2Jana Smeets presenteert Radio2 Start je dag in Limburg
Foto: VRT / Radio 2

Bekijk alle artikels uit Media