Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips

dinsdag 18 januari 2022

Media: De Warmste Week van start: een golf van solidariteit door Vlaanderen (19 december 2021)

De Warmste Week ging zaterdag van start, live vanuit Mechelen. Met de slogan Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen zet de bekende solidariteitsactie van de VRT dit jaar één maatschappelijk thema op de kaart. De Warmste Week zamelt ook geld in voor het DWW Fonds, dat speciaal werd opgericht bij de Koning Boudewijnstichting om 200 projecten te steunen. Deze 200 projecten zorgen er volgend jaar voor dat er meer mensen echt zichzelf kunnen zijn in onze samenleving.

De Warmste Week roept iedereen op om coronaveilig in actie te komen. Naast het organiseren van de bekende acties, kan je het DWW Fonds ook rechtstreeks steunen door de QR-vlam te scannen. Bovendien kan je een vlammetje of een mondmasker van De Warmste Week kopen. Door die steun kunnen de 200 projecten van De Warmste Week, concrete verandering brengen in onze samenleving.

Het kloppende hart van De Warmste Week is DWW Radio: MNM en Studio Brussel delen een week lang hun frequentie. Naast fundraising zorgt DWW Radio voor funraising, met de zotste verzoekweek ooit. Met Iedereen Danst: elke dag om 10 uur meedansen met DWW Radio. En met radioreporters die met De Microfoon door het land op zoek gaan naar warme acties.Siska Schoeters gaf de aftrap van DWW Radio, op Studio Brussel, MNM, Eén en VRT NU
Foto: Communicatie VRT


De Warmste Week gaat door van 18 tot 24 december en is te volgen op DWW Radio (MNM en Studio Brussel), Eén, VRT NU en de sociale media kanalen van De Warmste Week.

Bekijk alle artikels uit Media