Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips

dinsdag 18 januari 2022

Media: Radio 2 Top 2000: van 25 tot en met 31 december (29 november 2021)

Het eindejaar is traditioneel de gezelligste periode van het jaar op Radio 2. Want speciaal om het jaar in schoonheid af te sluiten, lanceert Radio 2 een volledig nieuwe eindejaarslijst: de Radio 2 Top 2000. Dat zijn 24/7 de grootste hits aller tijden. Met een resem Radio 2-presentatoren, bekende gasten, optredens in de Radio 2-app en live beleving in stad Roeselare.

Radio 2 Top 2000: van zaterdag 25 tot en met vrijdag 31 december op Radio 2 en Eén.

Stemmen voor de Radio 2 Top 2000 kan vanaf zaterdag 4 december tot en met zondag 12 december.

Radio 2-presentatoren Siska Schoeters, Ann Reymen, Niels Destadsbader, Daan Masset, Peter Verhulst, Anja Daems, Kim Debrie, Caren Meynen, Sharon Slegers, Karolien Debecker, Catherine Vandoorne, Filip Ledaine, Iris Van Hoof en Dirk Ghijs draaien een week lang alle hits aan elkaar. Maar ze doen dat niet alleen. Ze ontvangen elke dag de ene na de andere bekende gast in de radiostudio. Ook 's nachts gaan ze door. Speciaal voor iedereen die zich inzet voor anderen in deze moeilijke tijden, zoals het zorgpersoneel, en zij die onze eindejaarsdagen zo aangenaam mogelijk proberen te maken.

Maar er is niet alleen muziek op de radio. Luisteraars kunnen zich ook elke dag verwarmen aan live optredens van bekende artiesten in de Radio 2-app. Niels Destadsbader, Mama's Jasje, Bart Kaëll, Laura Tesoro, The Starlings, Bart Peeters, Willy Sommers, Ozark Henry en Metejoor zijn alvast van de partij.


Bekijk alle artikels uit Media