Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be --

zaterdag 28 november 2020

Lommel: Vernieuwde Ixina Lommel opent hypermoderne toonzaal (29 oktober 2020)

Het nieuwe team van ervaren managers uit de keuken, horeca- en IT-wereld is sinds de overname van Ixina Lommel niet bij de pakken blijven zitten en heeft een gloednieuwe toonzaal geopend. Klanten kunnen er wegdromen bij twintig keukens, voorzien van de allerlaatste snufjes. En eens ze hun droomkeuken hebben gekozen, kunnen ze het dossier verder opvolgen via de smartphone of tablet.

"Het merk Ixina heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het gamma is zo uitgebreid dat we voor elke klant een oplossing hebben. Ixina is net ook verkozen tot beste winkelketen van België, wat we vooral te danken hebben aan onze goede kwaliteit tegen een correcte prijs", zegt Joeri Sannen, zaakvoerder van Ixina Lommel.

Joeri Sannen wordt als zaakvoerder bijgestaan door Michaël Ceunen en Sanju Baetens, die samen ook een Ixina uitbaten in Diest en Boortmeerbeek. Het team is ervaren en is met Ixina Lommel niet aan zijn proefstuk toe.

Binnen een aantal jaren willen ze behoren tot de best verkopende Ixina-winkels in België. "Als Ixina, marktleider in België, willen we ook in Lommel onze naam waarmaken. We willen dat doen door de best mogelijke klantenservice te leveren, en ons te richten op de particuliere- en projectmarkt."Limburgnieuws.be

Bekijk alle artikels uit Lommel