Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be --

zaterdag 28 november 2020

Lommel: Lommelaren kopen massaal lokaal (22 mei 2020)

De actie van vzw Bruisend Lommel waarin klanten dagelijks hun aankoopwaarde kunnen terugwinnen, is een groot succes. In de eerste week, vanaf de opening van de winkels op 11 mei, nam een overrompelend aantal klanten deel, waarvan ruim 75% uit Lommel. De Lommelaars doen hun aankopen dus massaal in Lommel.

De totale aankoopbedragen zijn substantieel en helpen de handelaars in deze moeilijke coronatijden. De eerste 6 winnaars krijgen samen een bedrag van honderden euro's uitgekeerd. Het totaalbedrag dat deelnemers achterlieten in de Lommelse winkelstraten en de Singel bedroeg in de eerste week al meer dan 45 000 euro.

Zeer positief is dat de winnaars hun bedrag terugkrijgen in aankoopbonnen die ze bij de handelaars van vzw Bruisend Lommel kunnen besteden. Zo wordt men nog meer gestimuleerd om lokaal te kopen en daar vaart de Lommelse economie wel bij.

Het bestuur van vzw Bruisend Lommel is zeer tevreden: "‘Dat er massaal in Lommel wordt geshopt, doet ons veel plezier. Het is het doel van Bruisend Lommel om Lommel als klantvriendelijke winkelstad op de kaart te zetten en lokaal slagen we daar alvast goed in", zegt voorzitter Ivo Van Genechten.

De actie waarin elke klant zijn aankoopbedrag kan terugwinnen (met een maximum van 150 euro) loopt nog tem 10 juni.


Bekijk alle artikels uit Lommel