Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 26 september 2020

Hasselt: Paesmans Autogroep neemt gebouw Volvo Celis in Hasselt over (25 augustus 2020)

Renault- en Daciaverdeler Paesmans nam zopas de site aan de Gouverneur Roppesingel in Hasselt, waar tot oktober vorig jaar garage Celis (Volvo) gevestigd was, over. De bedoeling is om op die locatie tweedehandswagens van Renault en Dacia aan te bieden.

Volvo Celis verhuisde naar een nieuwe site. Wilfried Paesmans van de Paesmans Autgroep, zag een mooie opportuniteit om het terrein en de gebouwen naast zijn Hasseltse Renaultgarage over te nemen en er nieuwe activiteiten te ontwikkelen.

"Het gaat niet over de overname van de Volvoconcessie, die in handen is en blijft van Celis, maar wel om de gebouwen waar de garage gevestigd was. We willen op de nieuwe site in eerste instantie ruimte maken voor ons gamma tweedehandswagens van Renault en Dacia. Daardoor komt ook meer ruimte vrij op de reeds gebruikte site en wordt de aanwezigheid van Paesmans Autogroep in Hasselt verder versterkt", aldus Wilfried Paesmans.

Met de extra showroom, parking en atelier heeft Paesmans dus ruimte genoeg om zijn tweedehandsaanbod onder de aandacht te brengen.


INFO
https://www.paesmans.be/
Bekijk alle artikels uit Hasselt