Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 25 september 2020

Hasselt: E-bikespecialist Stella opent eerste fietsenwinkel in Hasselt (31 januari 2020)

Op maandag 3 februari opent Nederlandse e-bikspecialist Stella de eerste twee fietsenwinkels in België. Zowel in Kuurne als Hasselt ervaren fietsliefhebbers vanaf dan de verschillende type elektrische fietsen voorzien van de nieuwste technologieën, samengaand met de persoonlijke service.

"Vanaf maandag verwelkomen wij fietsliefhebbers in onze twee nieuwste winkels, in Kuurne en Hasselt", zegt Niels Boxem, woordvoerder van Stella.

Dat het Nederlandse fietsenmerk voor een uitbreiding naar België kiest, is niet vreemd. "Ook in België is fietsen natuurlijk erg populair en de e-bike is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Wij introduceren onze e-bikes daarom graag op de Belgische markt, om nog meer fietsliefhebbers kennis te laten maken met onze e-bikes. Wij produceren de e-bikes in onze eigen fabriek in Nunspeet en verkopen de fietsen vervolgens rechtstreeks aan de klant vanuit onze eigen fietsenwinkels. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit garanderen, zonder dat de kosten stijgen."

Aan de klanten die niet naar de fietsenwinkels kunnen komen, is ook gedacht. "Wij komen kosteloos bij onze klanten aan huis, zodat zij de e-bikes in hun eigen omgeving kunnen testen."https://www.stella.nl/

Bekijk alle artikels uit Hasselt