Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 25 september 2020

Hasselt: The Safe Group en Proximus slaan de handen in elkaar (28 januari 2020)

The Safe Group en Proximus gaan nog meer samenwerken. De voorbije jaren vormden de connectiviteit en telefonie van Proximus reeds de basis voor de event ICT en security van The Safe Group. Vandaag slaan ze de handen in elkaar om die begeerde Rock & Roll aanpak te verspreiden naar Belgische bedrijven en overheden.

Met deze samenwerking worden cameranetwerken betaalbaar voor elke gemeente. Zaakvoerder van The Safe Group, Ilja Theuwissen: "Door het Proximus netwerk mee te nemen in onze camera-oplossingen, kunnen we steden en gemeenten veel goedkoper voorzien van camerabewaking. Het maakt niet of er camera's in een dichtbebouwde stad of een verre uithoek moeten komen, de combinatie van Proximus connectiviteit en onze unieke streamingtechnologie maakt het mogelijk om cameranetwerken van honderden toestellen uit te rollen. En dat zonder straten open te moeten breken."

Het blijft niet bij cameranetwerken. Diezelfde Rock & Roll aanpak gebruikt The Safe Group ook al jaren voor hun ICT-dienstverlening. Voor organisaties en lokale overheden betekent dat professionele ICT-diensten vanaf nu veel toegankelijker worden. Vlotte opvolging, goede ondersteuning en met respect voor de deadline.

The Safe Group is een team uit Hasselt dat gepassioneerd is door beveiligings- en communicatietechnologie├źn. Het bedrijf voorziet bedrijven en festivals van intelligente camerabewaking, beveiliging, wind- en geluidsmeters, communicatienetwerken, informatieschermen en meer. Vanuit de Corda Campus, het hart van de Limburgse ICT-wereld in Hasselt, bedient The Safe Group klanten uit binnen- en buitenland.


Bekijk alle artikels uit Hasselt