Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

donderdag 30 november 2023

Genk: Lotte Trippaers stopt als raadslid in Genk: Nuzbiye Cifci komt in de gemeenteraad (18 januari 2023)

Dit jaar zal Nuzbiye Cifci de fractie van CD&V Genk vervoegen. Nuzbiye neemt de fakkel over van Lotte Trippaers die, omwille van professionele activiteiten, stopt als raadslid. Lotte Trippaers: "Ik ben enorm dankbaar dat ik van zoveel interessante mensen zoveel heb mogen bijleren over samen stad maken. Ik blijf dat concept ook zeker verder zetten, maar dan weer terug in de wijk."

Burgemeester Wim Dries: "Ik wil Lotte oprecht danken voor al haar inspanningen die ze op beleidsvlak heeft geleverd. Haar inzet heeft mee bijgedragen om van Genk een warme plek te maken. Dat heeft ze steeds met enorm veel enthousiasme gedaan, zowel als schepen en als gemeenteraadslid. Ik wens Nuzbiye heel veel succes met haar deelname in de gemeenteraad."

"Nuzbiye zal met heel veel goesting en ambitie haar rol als gemeenteraadslid invullen", zegt Pinarci Cansu, Fractieleider CD&V Genk.

"Iedereen die mij kent, weet dat ik mij 100% zal inzetten in de strijd tegen armoede. Ik wil ouders ook mee ondersteunen in de opvoeding van hun kinderen. Dit is, binnen een maatschappij die vandaag zeer complex is, geen overbodige luxe maar een noodzaak. Zowel de partij als ikzelf zitten daar op dezelfde lijn, wat mij extra energie geeft om de handen uit de mouwen te steken", reageert Nuzbiye Cifci.

Nuzbiye Cifci stond in 2018 voor het eerst op de gemeenteraadslijst. Nuzbiye (48 jaar) is gehuwd, kent heel Winterslag als haar broekzak en is voorzitster van NAZAR vzw.


Burgemeester Wim Dries samen met Lotte Trippaers (links) en Nuzbiye Cifci (rechts).
Foto: CD&V Genk

Bekijk alle artikels uit Genk