info@limburgnieuws.be -

maandag 21 september 2020

Diepenbeek: Vlaams Belang Diepenbeek met eigen lijst naar kiezer in 2024 (3 juli 2020)

Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2024 wil Vlaams Belang Diepenbeek met een eigen lijst naar de kiezer stappen. De voorbereidende gesprekken hierover zijn enige tijd geleden gestart. Een en ander is intussen uitgemond in de opstart van een nieuwe afdelingswerking.

Annick Ponthier, Kamerlid en regiovoorzitter van Vlaams Belang Limburg: "De vernieuwde ploeg, die uit het goede politieke hout gesneden is, wil sterk inzetten op de lokale verankering van onze partij in Diepenbeek. Ik heb er alle vertrouwen in dat er voor het Vlaams Belang in Diepenbeek aan een mooie toekomst kan gebouwd worden. Dit project moet ervoor zorgen dat de Diepenbekenaar terug centraal komt te staan, met een verdere beleid uitbouw van de gemeentelijke faciliteiten en extra aandacht voor de noden van de inwoners."

Momenteel wordt er een speerpunten-programma uitgewerkt met o.a. oog voor thema's als mobiliteit, zorg, lokale handel en (dieren)welzijn en binnenkort komt de nationale partijvoorzitter, Tom Van Grieken, persoonlijk de afdeling ondersteunen tijdens hun eerste lokale activiteit.


Foto: Vlaams Belang Diepenbeek (Facebookpagina)

Bekijk alle artikels uit Diepenbeek