Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips

zaterdag 27 november 2021

As: Ondernemers Giuliano Bruno, Jos Haumont en Luc Didden nemen Hotel Restaurant Mardaga over (30 januari 2021)

De Limburgse ondernemers Giuliano Bruno (Group Bruno en Restaurants Giuliano), Jos Haumont (Zaakvoerder Immo Haumont en Woodmanager Nordbord) en Luc Didden (Zaakvoerder Didden BV gereedschappen en Grobelco BV) nemen Hotel Restaurant Mardaga in As over.

Het Hotel en Restaurant Mardaga, gelegen aan de Stationstraat 121 in As, is al meer dan 112 jaar een gevestigde waarde in Limburg en ver daarbuiten. Het hotel ligt midden in het groene hart van Limburg. Tegenover het hotel ligt het oude station van As.

De nieuwe uitbaters willen nadrukkelijk Ludo, Christine en Maxim Geurden bedanken. In 2006 kwam het hotel en het restaurant in handen van het gezin Geurden. Er werd fors geïnvesteerd en gerenoveerd. Alle achttien kamers, het restaurant en de bar werden grondig vernieuwd. Het hotel heeft ook twee uitgeruste vergaderzalen ter beschikking en is eveneens geschikt voor vergaderingen, seminaries en workshops. In 2016 werd het hotel zelfs een aantal dagen omgetoverd tot filmstudio voor de film De Collega's.

Ludo Geurden is momenteel nationaal voorzitter van Horeca Vlaanderen en lid van de raad van bestuur van Toerisme Limburg. Hij zal bestuurder worden in verschillende horecaondernemingen en Maxim zal zijn toekomst zien in het uitbouwen van de wijnhandel Grapes House Of Wines.

De volledige personeelsbezetting blijft en er is zelfs versterking in de keuken nodig. Vanaf 1 maart gaat Hotel Mardaga terug open met ontbijt en diner op de kamer, zolang de coronamaatregelen van kracht blijven. Het restaurant zal ook een nieuwe start maken en resoluut gaan voor de betere Belgische keuken en Franse Cuisine Parisienne. Wanneer de horeca weer open mag, zal restaurant Mardaga 7 dagen op 7 open zijn.

INFO
Hotel/Restaurant Mardaga
Stationsstraat 121
3665 As


Limburgse ondernemers Giuliano Bruno, Jos Haumont en Luc Didden nemen Hotel Restaurant Mardaga in As over. Hier samen op de foto met de familie Geurden.
Foto: Rudi Moesen

Bekijk alle artikels uit As