Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 2 juni 2023

Alken: Soetkin Jehaes blijft voorzitter van Jong VLD Limburg (17 december 2017)

Op 15 december werd een nieuw bestuur verkozen voor Jong VLD Limburg. Er werd een nieuwe Raad van Bestuur aangesteld en een nieuw Dagelijks Bestuur verkozen. Soetkin Jehaes uit Alken is opnieuw verkozen voor een tweede termijn als voorzitter.

Jong VLD Limburg heeft een nieuw bestuur, maar behoudt haar leider. Soetkin Jehaes werd unaniem herverkozen voor een tweede termijn als provinciaal voorzitter. De 23-jarige masterstudente uit Alken was reeds twee jaar voorzitter van Jong VLD Limburg en volgt nu zichzelf op. Ze werd vijf jaar geleden lid bij Jong VLD vanuit haar geloof in de liberale ideologie. Intussen voert ze functies uit bij Jong VLD, Open Vld en Liberale Vrouwen en is zowel actief op het lokale, provinciale als nationale niveau.

"Ik ben erg dankbaar voor de het fantastische nieuwe team waarmee ik mag werken", zegt Soetkin. Met de sterke groep jonge liberalen die zich in de voorbije twee jaar ontwikkeld heeft ziet de voorzitter de toekomst zeer positief tegemoet.

"Naast de voortzetting van het vroegere beleid zullen we de komende twee jaar nog meer inzetten op inhoudelijke projecten en doen we er alles aan om de ambitieuze liberale jongeren zo goed mogelijk klaar te stomen voor de verkiezingen in 2018 en 2019. Prioritair blijft natuurlijk de verspreiding van het liberalisme onder de jeugd opdat deze ideologie een gedragen waarde blijft in onze maatschappij."

Het nieuwe kernbestuur:
Voorzitter: Soetkin Jehaes
Secretaris: Joyce Vangeneugden
Penningmeester: Lennert Hansen
Politiek Secretarissen: Bram Bogaerts en Jeroen Vanrusselt
Politieke Activiteitenverantwoordelijken: Karim Bencherif en Birthe Lux
PR-Manager: Matthias AllaryFoto: Van links naar rechts: Bram Bogaerts, Lennert Hansen, Soetkin Jehaes, Matthias Allary, Joyce Vangeneugden, Jeroen Vanrusselt, Birthe Lux en Karim Bencherif.

Bekijk alle artikels uit Alken