Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

donderdag 1 december 2022

Zutendaal: Sint-Hubertusfeesten Zutendaal van 28 oktober tot en met 3 november (3 mei 2022)

De Sint-Hubertusfeesten in Zutendaal kennen een lange geschiedenis. Na 2 uitzonderlijke jaren is het vernieuwde comité klaar om dit unieke concept weer lokaal op de kaart te zetten. Na tal van inleidende activiteiten doorheen 2022 worden van 28 oktober tot en met 3 november 2022 de Sint-Hubertusfeesten georganiseerd met alvast een slipjacht en jachthoornconcert.

Traditioneel gezien werden de Sint-Hubertusfeesten georganiseerd dankzij een goede samenwerking tussen het slipjachtcomité, het 3 november comité en de jachthoornblazers. Dit belangrijke culturele evenement van Zutendaal en Wiemesmeer vierde in 2021 dan ook al zijn 75ste jubileum. Gezien de goede samenwerking tussen de 3 comités, maar ook om de continuïteit te bewaren werd beslist om verder te gaan onder 1 noemer: Het sint-Hubertuscomité. Een nieuw logo en een nieuwe website zorgen voor een nieuwe wind binnen de organisatie. Op deze manier worden positieve stappen gezet om naar de toekomst toe stabiele evenementen te kunnen organiseren.

In de week van 28 oktober tot en met 3 november 2022 gaan de 76ste editie van de Sint-Hubertusfeesten plaatsvinden in de constellatie zoals gekend. Naast de slipjacht en het jachthoornconcert worden nog tal van andere activiteiten georganiseerd. Ook in de aanloop hiernaartoe kan je op regelmatige basis deelnemen aan de activiteiten en evenementen die georganiseerd worden door het nieuwe comité. Een overzicht hiervan kan je altijd terugvinden op de nieuwe website http://www.sinthubertusfeesten.be


Vernieuwd comité organiseert ook dit jaar nieuwe editie van Sint-Hubertusfeesten in Zutendaal
Foto: Sint-Hubertusfeesten - https://www.sinthubertusfeesten.be/

Bekijk alle artikels uit Zutendaal