Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

woensdag 17 augustus 2022

Zonhoven: De nieuwe werfkeet van Jansen: Een gezellig appartement met alle comfort op de werf (18 november 2021)

Zoals elke vakman weet, zijn de werkomstandigheden in traditionele werfcontainers niet altijd even comfortabel. Die situatie was al langere tijd een doorn in het oog van CEO Nadia Jansen van Jansen the Building Company uit Zonhoven.

Het bedrijf pakt nu uit met de eerste comfortcontainers. "De sfeervolle comfortcontainers bevatten de nodige technologie zoals wifi en smartboard, zijn zeer functioneel en bieden beleving, met zelfs een playstation en een dakterras. Huiselijk en warm, een rode buitenkant en een zeer aangenaam interieur met keuken, vergaderruimte, burelen, toiletten, ontspanningsruimte...."

De eerste comfortcontainers staan aan Vaccinopolis in Antwerpen en Le Grand Hopital de Charleroi de Demain. De containers kunnen eenvoudig losgekoppeld, aangepast en verplaatst worden.

Raf Thijs, ploegbaas bij Jansen the Building Company, is één van de eerste vakmannen die mocht kennismaken met de comfortcontainer: "Voor de collega's en mezelf is dit een droom. Dit initiatief zorgt ervoor dat we met de glimlach naar de werf trekken. Maar het brengt ons als groep ook dichter bij elkaar, omdat we ons op een comfortabele manier kunnen ontspannen."

Projectleider Kris Rutten: "We horen positieve signalen van onze klanten en leveranciers, omdat ze hier comfortabel kunnen vergaderen, een fatsoenlijke koffie kunnen drinken en in alle rust naar het toilet kunnen gaan. Ik denk dat sommige andere werkmannen op de werf zelfs stiekem een tikkeltje jaloers zijn."
Vergeet de vuile werfkeet, hier is de trendy comfortcontainer
Foto comfortcontainer: Jansen the Building Company

Bekijk alle artikels uit Zonhoven