Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 19 augustus 2022

Zonhoven: Het Spelhuis zoekt investeerders (14 oktober 2021)

Met het grootste spelaanbod van België en Nederland, wil Het Spelhuis jong en oud aan het spelen brengen. De speciaalzaak verkoopt bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen, puzzels en accessoires en dat zowel on- als offline. Het Spelhuis is nu op zoek naar investeerders. "Het Spelhuis draait goed, maar we willen aan een sneller tempo groeien. Zonder externe financiering is het net alsof de handrem aanstaat", vertelt Sarah Beusen.

Sarah en Sven van Het Spelhuis leerden elkaar al spelend kennen. Een gedeelde passie die uitmondde in Het Spelhuis. Het Spelhuis groeide in sneltempo uit tot een gevestigde waarde en 4 jaar later bestaat het team uit 9 spelfanaten. Sarah Beusen: "Ons aanbod telt ondertussen meer dan 10.000 producten, waaronder zo’n 5.000 verschillende gezelschapsspellen. We zijn voortdurend op zoek naar meer gezelschapsspellen om onze klanten een zo breed mogelijk gamma aan te bieden."

Een spel kopen kan niet enkel via de webshop van Het Spelhuis maar ook in hun fysieke winkel in Zonhoven. Sarah en Sven maakten van de winkel een knusse en toegankelijke ontmoetingsplek voor spelliefhebbers.

Onlangs bekroonde Unizo Het Spelhuis met de titel van de meest beloftevolle Limburgse KMO van het Jaar. Om nog meer mensen aan het spelen te brengen op grotere schaal, zoeken Sarah en Sven investeerders.

Voor hulp klopten ze aan bij The Harbour en samen zetten ze nu een campagne op bij WinWinner.

"Via dit platform kunnen particulieren investeren in Het Spelhuis door middel van een winwinlening of de crowdlening", legt Sarah uit. "Men kan al investeren vanaf 500 euro aan een mooi rendement. Hun investering groeit als het ware samen met ons."

Het duo hoopt minimaal 80.000 euro en maximaal 240.000 euro te verzamelen om hun aanbod verder uit te breiden en voor de opening van een tweede fysieke winkel. Wil je mee investeren? De details van hun investeringscampagne kan je terugvinden op http://www.winwinner.be/het-spelhuisBeloftevolle Limburgse KMO van het Jaar zoekt investeerders via crowdlending
Foto: Het Spelhuis

Bekijk alle artikels uit Zonhoven