Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zondag 29 mei 2022

Zonhoven: Group Bruno opent Foodcorner in Zonhoven (18 december 2020)

Group Bruno blijft haar netwerk verder uitbouwen. Dit weekend opent aan de Heuveneindeweg in Zonhoven een gloednieuwe vestiging met een totale oppervlakte van 3.200 m2. Het oude station dat in 1999 werd aangekocht ging volledig tegen de vlakte. Naast een tankstation omvat de site ook een Bruno Foodcorner van 576 m2. Deze heeft een totaal vernieuwd concept gekregen met een ruim interieur en verrassende look.

Naast dranken, snoepgoed, autobenodigdheden, kranten en broodjes worden er ook verse pizza’s gemaakt in een roterende pizzaoven. Deze weegt liefst 3 ton en is van Italiaanse topkwaliteit. De vervallen gebouwen van zwembaden De Cock worden nog afgebroken en daar komen 5 self-carwash installaties.

Het gaat om een totale investering door Group Bruno van 2,8 miljoen euro. De Bruno Foodcorner zal normaal dagelijks 24/7 open zijn, maar gezien de huidige Corona-wetgeving is de shop tijdelijk open op weekdagen van 5 uur tot 22 uur en tijdens het weekend tussen 7 uur en 22 uur. Er zullen in totaal 15 voltijdse medewerkers aan de slag gaan, waaronder ook jobstudenten.

Dit jaar investeerde Group Bruno in totaal voor meer dan 7 miljoen euro. De bestaande shops in Hasselt, Genk, Genk-Noord, Bocholt, As, Houthalen, Bilzen en Maasmechelen kregen een make-over huisstijl en een nieuwe roterende pizza oven. Daarnaast kwamen er volledig nieuw station in Zonhoven en Beverlo. Eveneens opende Group Bruno een eerste stand alone Foodcorner in het NMBS station in Genk.Foto: Group Bruno

Bekijk alle artikels uit Zonhoven