Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 13 augustus 2022

Tongeren: Handmade in Belgium-label voor Marica en Serge van de Ruttermolen (27 januari 2022)

Marica en Serge van B&B Ruttermolen in Tongeren hebben vandaag het Handmade in Belgium-label ontvangen. "Met deze erkenning zetten we ondernemers in de schijnwerpers die op kleine schaal eerlijke, authentieke producten maken. De passie van Marica en Serge en Marica weerspiegelt zich perfect in hun aanbod. Het enthousiasme waarmee ze op zoek gaan naar de beste lokale ingrediƫnten, de precisie waarmee ze alles bereiden: fantastisch. We zijn zeer blij dat om hen aan onze eregalerij van HIB-houders toe te voegen", zegt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg.

Het ondernemerskoppel pakt uit met verrassende artisanale producten in hun Ruttermolenwinkeltje. Het zijn allemaal smaakbommetjes.

Soms schuilen er ook geweldige familieverhalen achter. "Onze smaakvolle hazelnootpasta is een recept van mijn grootvader die Nonkels natuurbrood oprichtte. Heerlijk voor op bijvoorbeeld brood, rijstwafels of croissants. Maar ook in gebak verwerkt, is dit om duimen en vingers af te likken. Heerlijk smeergoud", zegt Serge. Naast artisanale producten verkopen Serge en Marica ook de wol van hun alpaca's, alpacumutsen en -sjalen.HIB-label voor Tongers koppel Marica en Serge van B&B Ruttermolen in Tongeren
Foto: Communicatie Unizo-Limburg

Bekijk alle artikels uit Tongeren