zondag 17 januari 2021

Tongeren: Toeristische gids Tongeren 2021 (24 december 2020)

De nieuwe toeristische gids is klaar en is verkrijgbaar bij het toeristisch onthaalpunt en via de provinciale en stedelijke diensten, de buitenlandkantoren van Toerisme Vlaanderen, toeristische instanties en de Tongerse logies.

"Het voorbije jaar verkenden we met z'n allen meer dan ooit onze eigen buurt. We lieten ons verrassen door zoveel moois dat tot dusver steeds aan onze aandacht ontsnapte. Tongeren is een culturele hotspot in een groene omgeving. We laten inwoners en bezoekers graag kennismaken met de troeven en de veelzijdigheid van onze stad", zegt schepen An Christiaens.

Burgemeester Patrick Dewael: "De vele toeristische ondernemers in onze stad nemen tal van initiatieven in afwachting van betere tijden. In de stad Tongeren vinden zij een dynamische partner. Wij hopen alvast dat toeristen snel terug kunnen kennismaken met alle troeven van onze stad."

De stad Tongeren volgt de verdere ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus uiteraard nauwgezet op. Regels en voorschriften worden strikt toegepast. Het respecteren van de maatregelen draagt bij aan een aangenaam en veilig bezoek. Een wijziging van de regelgeving / voorschriften kan vanzelfsprekend een impact hebben op je bezoek aan de stad. Informeer je voor de laatste stand van zaken tijdig bij de dienst Toerisme Tongeren.Foto: Dienst info Stad Tongeren


https://www.toerismetongeren.be/zien-en-doen

Bekijk alle artikels uit Tongeren