Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

donderdag 1 oktober 2020

Tongeren: Gloednieuwe showroom en luifel voor MINI (2 juli 2020)

DaVo Tongeren won eerder de nationale MINI Dealer Battle. Dat was de eerste aanleiding om verder te investeren in de toekomst en de garage futureproof te maken. Ook de toenemende verkoopcijfers zorgden ervoor dat de stap richting uitbreiding werd gezet. Dat doen ze door een gloednieuwe showroom en luifel te bouwen voor het merk MINI. De werken langs de Maastrichtersteenweg zijn begonnen en ook tijdens het bouwverlof zal er doorgewerkt worden. Dat gebeurt onder leiding van bouwbedrijf Mathieu Gijbels naar een ontwerp van HVC Architecten.

"Na de uitbreiding van onze BMW-infrastructuur kiezen we ook in volle overtuiging verder te investeren in MINI. Nadat we de nationale MINI Dealer Battle overwinning mochten vieren, kozen we om onze infrastructuur bij MINI futureproof te maken", zegt Karel Daenen, concessiehouder bij DaVo BMW & MINI concessie. "We stelden voorop om onze medewerkers de beste werkplek aan te bieden, maar ook om de merkbeleving en onze klantverwachtingen te kunnen overtreffen. We geloven en investeren in ons merk en bouwen daarom een gloednieuwe showroom en luifel."

DaVo is de enige MINI concessie in Limburg die alle MINI diensten onder éénzelfde dak aanbiedt: de verkoop van nieuwe MINI’s, MINI Next tweedehandswagens, MINI accessoires, onderhoud en herstellingen, carrosserie, financiële en verzekeringsproducten MINI Financial Services. Dat maakt dat DaVo jaarlijks zo'n 350 MINI wagens verkoopt en ze zien dat de vraag blijft stijgen.Bekijk alle artikels uit Tongeren