Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 19 augustus 2022

Tessenderlo: Natalie Vanderschaeghe wint Award Limburgse Jonge Ondernemer (1 maart 2018)

Het was Natalie Vanderschaeghe van ingenieursbureau Macobo die uit handen van Limburgs gouverneur Herman Reynders de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer 2018 mocht ontvangen. Vanderschaeghe wordt daarmee de éénentwintigste naam én de tweede vrouw in een indrukwekkende eregalerij. Natalie Vanderschaeghe haalde het van de drie andere genomineerden Marij Smits (Omnisafe), Jeroen Meermans (Total-e) en Koen Janssen (Itzu). Opnieuw zakten meer dan 1.000 toeschouwers af naar het cultuurcentrum in Hasselt.

Juryvoorzitter Wim Lenaers verduidelijkt: "De beslissing viel uiteindelijk in het voordeel van Natalie Vanderschaeghe. Ze palmde de jury in met haar authentieke ondernemersverhaal, de internationale ambities van Macobo en de manier waarop ze ondernemerschap en management combineert met haar gezin."

Natalie Vanderschaeghe: "De nominatie voor de JCI Award was voor mij een fantastische ervaring en een bevestiging van het harde werk van ons team. Het winnen van de Award sterkt mij in mijn overtuiging om op de ingeslagen weg verder te gaan. We willen onze groei versterken in Vlaanderen en tegelijk op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten in het buitenland."

Met haar verkiezing tot Limburgse laureaat verdient Natalie Vanderschaeghe een ticket voor de finale van de Vlaamse Jonge Ondernemer. Op donderdag 24 mei neemt zij het op tegen de winnaars van de vier andere provinciale voorrondes in de gebouwen van Fortis Bnp Paribas in Antwerpen.



INFO
https://www.macobo.be/

Bekijk alle artikels uit Tessenderlo