Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

donderdag 6 oktober 2022

Tessenderlo: Thomas Beyens wint Bachelor Award 2011 (12 december 2011)

Thomas Beyens uit Tessenderlo, in juni afgestudeerd aan de XIOS Hogeschool Limburg als professionele bachelor elektronica-ICT, heeft de Bachelor Award 2011 gewonnen. De student ontwierp tijdens zijn stage bij het bedrijf Lumoza een innovatief elektronisch squash-scorebord. De Bachelor Award levert hem een geldprijs op van 400 euro.

XIOS-opleidingshoofd Patrick Hilven is erg opgezet met de prestaties van z’n oud-student: “Het is nu al de derde keer op vier jaar tijd dat we met onze elektronica-ICT-opleiding een laureaat mogen vieren bij de Bachelor Award of de Barco High Tech Award. Dat toont aan dat onze opleiding in Vlaanderen heel hoog aangeschreven staat. Thomas z’n XIOS-promotor was zelf in het verleden ook al laureaat van deze wedstrijd. Heel mooi dat onze onderzoeksmicrobe, onze creativiteit en onze zin voor innovatie van de ene generatie op de andere wordt overgedragen.”

Thomas zelf heeft weinig tijd om te genieten van z’n knappe prestatie. Hij volgt momenteel het schakelprogramma tot industrieel ingenieur elektronica-ICT en zit volop in examentijd. “Maar dat heeft me toch niet belet om na de uitreiking een flesje te kraken”, aldus de trotse student.FOTO vlnr. Karine Verhulst (Electrabel/GDF Suez, lid bachelor.be), Thomas Beyens (laureaat) en Virginie Claes (presentatrice Bachelor Award)

Bekijk alle artikels uit Tessenderlo