Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 22 september 2023

Sint-Truiden: Bijzondere editie van Lichtjes in het Park op 17 december (13 december 2022)

Op zaterdag 17 december wordt het stadspark van Sint-Truiden weer omgetoverd tot de warmste plek van Haspengouw. Tijdens de vierde editie van Lichtjes in het Park zorgen honderden kaarsen, mysterieuze figuren en fantastische vuurshows voor een feeërieke setting. En er is meer. Ook dit jaar wordt warme kinderkledij ingezameld en daar helpt STVV graag aan mee.

"STVV wil naast een voetbalclub ook een maatschappelijke motor zijn. Daarom roepen we onze supporters op om tweedehands merchandising te deponeren bij de ingang van Lichtjes in het Park. De ingezamelde sjaals, mutsen en andere merchandisingitems worden aan het goede doel geschonken. Daarnaast willen we onze voetbaltrots tonen en warm houden door sfeervolle geelblauwe verlichting te voorzien op het parcours", zegt Bert Stas, brand manager STVV.

"Lichtjes in het Park is een superleuke gezinsactiviteit die een boodschap van hoop, warmte, gezelligheid en solidariteit in zich draagt. En laat net dat hetgeen zijn waarrond de eindejaarsperiode draait," besluit waarnemend burgemeester Vautmans.


Bekijk alle artikels uit Sint-Truiden