Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

donderdag 6 oktober 2022

Sint-Truiden: AVANT Machinery zoekt 10 extra medewerkers: Jobdag op 1 en 2 september (31 augustus 2022)

AVANT Machinery blijft groeien. De Truiense invoerder van AVANT-knikladers voor België en Nederland is momenteel op zoek naar 10 medewerkers. Hoe CEO Tom Raepers dat wil doen? Door sollicitanten vooraf te laten ervaren hoe aangenaam het er bij het bedrijf aan toegaat. "Bij AVANT Machinery werk je in ideale omstandigheden, met collega's die begaan zijn met hun job en die begrijpen wat belangrijk is voor onze klanten. Deze troeven kunnen kandidaten zelf ontdekken tijdens onze jobdagen op 1 en 2 september. Zo verlagen we de drempel en bouwen we meteen een band op."

Het Truiense AVANT Machinery is als verdeler van AVANT-knikladers en Leguan-hoogtewerkers marktleider in België en Nederland. In 2021 realiseerde het bedrijf een omzet van 25 miljoen euro. Dat is opnieuw 20% meer dan het jaar voordien.

Om die tendensen aan te houden, breidt AVANT Machinery zijn huidige team van 25 medewerkers verder uit. Op dit moment zoekt het bedrijf naar 2 regio-accountmanagers, een salesmanager service & parts, een servicemanager, een dispatcher voor de technische dienst, een marketingcoördinator, een technieker binnen-/buitendienst, een administratief logistiek medewerker, een chauffeur C en een koerman.

De jobopendeurdagen vinden plaats op donderdag 1 september en vrijdag 2 september, telkens van 12u tot 20u, in de showroom van AVANT Machinery (Tiensesteenweg 240, 3800 Sint-Truiden). Om de ervaring van kandidaten zo optimaal mogelijk te maken, registreren ze zich best vooraf op https://www.avanttecno.com/be/nieuws-en-evenementen/evenementen/jobdag


Bekijk alle artikels uit Sint-Truiden