Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

donderdag 6 oktober 2022

Sint-Truiden: Sint-Truiden sluit zomervakantie feestelijk af met Augustuskermis (26 augustus 2022)

De Augustuskermis in Sint-Truiden is onder massale belangstelling geopend. Honderden kinderen die afgelopen zomer aan de stedelijke vakantiewerkingen deelnamen, mochten zich meteen uitleven op de kermis. De komende dagen staan er nog heel wat leuke activiteiten op het programma.

"Sint-Truiden is een echte kermisstad. De kermis op de Grote Markt lokt elk jaar duizenden bezoekers. Het is dan ook een heel uniek kader om je uit te leven op de talrijke kermisattracties. En als de kermis op zich niet voldoende is, valt er haast elke dag wel iets leuks te beleven om het allemaal nog prettiger te maken. Naast de traditionele dag voor personen met een handicap op donderdag 1 september en de 2-euro-dag met kortingen op maandag 5 september, trakteren we alle kinderen op woensdag 31 augustus op een bezoek van niemand minder dan Mickey & Minnie Mouse en hun favoriete figuren uit Paw Patrol. Zo kunnen ze weer met volle moed en een hoop prachtige vakantieherinneringen starten aan het nieuwe schooljaar", aldus schepen Hilde Vautmans.

Ontdek het volledige kermisprogramma op http://www.sint-truiden.be/augustuskermis


Het einde van de zomervakantie? Dat is in Sint-Truiden synoniem voor de Augustuskermis. Dit jaar wordt het centrum van de stad van vrijdag 26 augustus tot en met maandag 5 september ingepalmd door sfeervolle kramen, bonte draaimolens en sensationele attracties.


Programma:
vrijdag 26 augustus
17u: opening kermis

woensdag 31 augustus
16-19u: bezoek Mickey & Minnie Mousse en Paw Patrol

donderdag 1 september
14-17u: dag voor personen met een handicap

maandag 5 september
14u: 2euro-dag (met kortingen)

Foto: Communicatie Sint-Truiden

Bekijk alle artikels uit Sint-Truiden