Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 13 augustus 2022

Sint-Truiden: Zomeravonden onder de Abdijtoren (5 augustus 2022)

CC de Bogaard trekt deze zomer opnieuw naar buiten. Nog tot en met 7 augustus kan je op het kerkveld in het centrum van Sint-Truiden genieten van klassiek chanson, barokke pop met soul- en funkinvloeden en een plezante familievoorstelling, dit alles op de unieke locatie in de verkoelende schaduw van de Abdijtoren. Donderdagavond trakteerden William Boeva en Humo's Comedy Cup-finalisten Vincent Voeten en Jade Mintjens de bezoekers op een gezellig avondje stand-up comedy.

Ook de komende dagen staan er nog een aantal topacts op het programma. Op vrijdagavond stelt Jan Verstraeten zijn debuutalbum Violent Disco voor dat hem onlangs nog naar het prestigieuze SXSW festival in de Verenigde Staten voerde. Op zaterdagavond brengt Helene Bracke met haar ensemble de mooiste liederen uit het barok- en cabaretrepertoire en op zondagnamiddag sluit Theater FroeFroe af met de geweldige familievoorstelling Zeeboenk voor kinderen vanaf 7 jaar.

Op de eerste Zomeravond, 2 augustus, stelde het team van De Bogaard het nieuwe programma voor dat vanaf september van start gaat. Met straffe namen als Alex Agnew, Flip Kowlier, Wouter Deprez, Sien Eggers, Circus Ronaldo, Bart Van Loo en Stijn Vandevoorde zet het Cultuurcentrum ook in dit nieuwe seizoen opnieuw zijn beste beentje voor.

De Zomeravonden vinden plaats tot en met 7 augustus 2022 op het Kerkveld onder de Abdijtoren. Voor meer informatie kan je terecht bij CC de Bogaard via https://www.debogaard.be


Zomers genieten tijdens tweede editie van Zomeravonden onder de Abdijtoren
Foto: Communicatie Sint-Truiden

Bekijk alle artikels uit Sint-Truiden