Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

zaterdag 13 augustus 2022

Sint-Truiden: Fiesta Mondial in het stadspark (25 juli 2022)

Al voor de 21ste keer in Sint-Truiden: Exotisch wereldfeest Fiesta Mondial. Op zondag 31 juli kunnen bezoekers in het stadspark van 14u tot 19u kennismaken met multiculturele verenigingen en genieten van het beste dat de wereldbol te bieden heeft. Op zaterdag 30 juli verzorgen de jongeren van IntercambioSO van 20u tot middernacht het voorprogramma met Bar Mondial.

Na een pauze van 2 jaar trekt Fiesta Mondial opnieuw naar de groene oase van het Truiense stadspark. Rond de Ark van het Park wordt de werking dit jaar heropgestart met een gezellige, kleinere versie van het wereldfeest.

"Een logische keuze. Vandaag ziet onze wereld er niet meer hetzelfde uit als in 2019, toen de laatste editie plaatsvond. Deze boodschap willen we ook brengen met dit vernieuwde concept", zegt schepen Vanoirbeek. "Op Fiesta Mondial hebben we extra aandacht voor de duurzame ontwikkelingsdoelen, die wij als stadsbestuur hoog in het vaandel dragen. Hiermee zal zowel jong als oud al spelenderwijs kunnen kennismaken."

Daarnaast keren de gesmaakte sterkhouders van de voorbije jaren gewoon terug.


Bekijk alle artikels uit Sint-Truiden