Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

woensdag 17 augustus 2022

Sint-Truiden: Lichtjes in het Park op zaterdag 18 december (13 december 2021)

Op zaterdag 18 december vindt de derde editie van Lichtjes in het Park plaats. Het corona-veilig evenement tovert het stadspark van Sint-Truiden dan opnieuw om in de warmste plek van Haspengouw. Honderden kaarsen, lichtjes, dromerige (live-)muziek, sprookjesachtige vuurbloemen en drijvende kaarsenconstructies op de vijvers zorgen voor een fantastische feeërieke sfeer. Maar de stad rekent vooral op de hartelijkheid van de bezoekers en wil opnieuw een recordaantal kleren inzamelen voor mensen die het in deze periode van het jaar extra moeilijk hebben.

Ieder kind dat Lichtjes in het park bezoekt, krijgt een leuk sfeerlichtje (zolang de voorraad strekt) dat symbool staat voor licht en warmte voor de mensen die het nodig hebben. De honderden sfeerlichtjes zorgen samen voor een uniek beeld in het park en het stadscentrum. Die avond is er ook Sint-Truiden by Lights & Music, een speciale editie van de verlichte stadswandeling met onder andere vuurspektakel van Circus Paljasso en een DJ onder de Veemarkthallen. Bovendien ontvangen de eerste 150 gebruikers van de beveiligde fietsenstalling op de Parking van Hasp-O Centrum – Gildestraat (Technicum) een hippe lichtarmband. Zo zijn ook zij extra verlicht tijdens de donkere wintermaanden.

Enkel toegang met COVID SAFE TICKET (vanaf 12 jaar +2 maanden) / identiteitskaart
Verplicht dragen van mondmasker (vanaf 6 jaar)
Het respecteren van de looprichting

De toegang tot Lichtjes in het park is enkel mogelijk via de ingang van stadspark langs de Abdijstraat. De uitgang bevindt zich in de Sint-Trudostraat aan het klein stadspark.Derde editie van Lichtjes in het Park zorgt voor extra warmte voor gezinnen die het moeilijk hebben in de winterperiode
Foto: Communicatie Sint-Truiden

Bekijk alle artikels uit Sint-Truiden