zondag 17 januari 2021

Sint-Truiden: Prijsuitreiking (30 november 2020)

Dit jaar brachten veel mensen de vakantie door in eigen land. Tijdens de Zomerzoektochten van Gezinssport Vlaanderen ontdekten jong en oud al wandelend of fietsend de stad en de adembenemende Haspengouwse landschappen onder het moto Sint-Truiden gezocht? Sint-Truiden gevonden. Wie goed zocht, kon kans maken op enkele mooie prijzen. De winnaars mochten deze prijzen op zaterdag 28 november bij de dienst Toerisme op een coronaveilige manier in ontvangst nemen.

De Zomerzoektochten zijn een initiatief van Gezinssport Vlaanderen om gezinnen gezond te laten bewegen en vinden elk jaar plaats in een andere gaststad. Dit jaar was Sint-Truiden aan de beurt. Liefst 700 gezinnen en in totaal meer dan 2000 deelnemers gingen al wandelend, fietsend of geocachend op pad langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden in de hoofdstad van Haspengouw.

Aan de hand van een leidraad, vragen, raadsels en puzzels leerden de deelnemers Sint-Truiden op een sportieve manier beter kennen en daarbij konden ook mooie prijzen worden gewonnen. Op zaterdag 28 november mochten de 12 winnaars, verdeeld over de categorie├źn wandelzoektocht, fietszoektocht, geocaching en kinderzoektocht, hun prijs in ontvangst nemen.Bekijk alle artikels uit Sint-Truiden