Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

woensdag 28 oktober 2020

Sint-Truiden: Streekproductenmarkt op 27 september (24 september 2020)

Wie de heerlijkste streekproducten van Haspengouw wil ontdekken en degusteren, moet op zondag 27 september in Sint-Truiden zijn. Op de vernieuwde Groenmarkt kunnen bezoekers van 14u tot 17u het beste wat de streek te bieden heeft proeven, ontdekken en bewonderen.

Zondag 27 september kan je in de hoofdstad van Haspengouw genieten van een sfeervolle streekproductenmarkt. Een 25-tal standhouders stellen er hun producten voor en je kan er genieten van livemuziek op het pop-up terras.

"We willen steeds meer authentiek en ambachtelijk geproduceerd eten op ons bord. Streekproducten voorzien in die behoefte en winnen dus enorm aan populariteit. Op deze gezellige markt kan je kennis maken met de nieuwigheden van tal van streekproducenten. Het is voor hen het ideale moment om hun (h)eerlijke en artisanale producten voor te stellen aan het brede publiek", zegt schepen van Johan Mas.

"De streekproductenmarkt is een gezellig gezinsevenement waar je kan genieten van heerlijke proevertjes en verrassende producten uit eigen streek kan ontdekken. Uiteraard nemen we de nodige veiligheidsmaatregelen zodat iedereen kan genieten van een ontspannende zondagnamiddag. Zo worden er maximum 400 personen tegelijk toegelaten, is het dragen van een mondmasker verplicht en zal er een duidelijke looprichting aangegeven worden", besluit burgemeester Veerle Heeren.
Bekijk alle artikels uit Sint-Truiden