donderdag 13 mei 2021

Sint-Truiden: 1001 gratis nachten voor toeristen (5 juni 2020)

Goed nieuws voor toeristen die nog op zoek zijn naar een topbestemming in eigen land. De stad Sint-Truiden schenkt 1001 gratis nachten weg. Elke toerist die een overnachting boekt tijdens de zomermaanden -vanaf 15 juni tot en met 31 augustus - in één van de Truiense logies of hotels, krijgt er één nacht gratis bij. Omdat logeren samen gaat met dineren, ontvangen toeristen per overnachting ook een bon ter waarde van 30 euro, die ze kunnen besteden bij de lokale horeca.

"We willen toeristen de kans geven om Haspengouw te komen ontdekken. Daarom bieden we 1001 gratis overnachtingen aan bij onze lokale hotels en logies in Sint-Truiden. Hiervoor werken we met het één betalen - één gratis principe. Wie één overnachting boekt, krijgt er één extra nacht gratis bij inclusief ontbijt."

Omdat het aanbod van 1001 nachten enkel geldig is voor niet-Truienaren voorziet de stad ook voor de inwoners de mogelijkheid om van de aan tafel bon te genieten. Iedereen kan binnenkort online een bon kopen van 20 euro. De stad legt hier 5 euro bovenop. Deze actie is geldig bij alle Truiense horecazaken tot eind juli 2020.

https://www.visitsinttruiden.be/

Bekijk alle artikels uit Sint-Truiden