Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 2 juni 2023

Sport: Jonge Rode Duivels spelen op zondag 5 juni in Sint-Truiden (30 mei 2022)

De jonge Rode Duivels met als bondscoach Truienaar Jacky Mathijssen spelen op zondag 5 juni om 16 uur op Stayen hun laatste kwalificatiewedstrijd in het kader van het EK 2023. Zowel tijdens de training als de wedstrijd is dit de uitgelezen kans om de Rode Duivels van de toekomst aan het werk te zien.

Zaterdag 4 juni vanaf 13.30 uur kunnen fans aan de Rvue een praatje slaan met de beloften en een handtekening vragen en/of een selfie nemen. Vanaf 14 uur tot 15 uur wordt er getraind en ook dan zijn de fans welkom. Meteen na afloop van de training moet iedereen het stadion verlaten zodat de Schotten in alle rust hun training kunnen afwerken.

Zondag 5 juni om 16 uur start de wedstrijd tegen Schotland. Voor de fans is enkel tribune oost geopend. Tickets zijn online te koop via de website van de federatie en kosten 5, 8 of 10 euro.


Zondag 5 juni om 16 uur start de wedstrijd tegen Schotland

"Sint-Truiden is een rasechte voetbalstad. We vinden het dan ook een eer om de jonge Rode Duivels in onze stad te mogen ontvangen. Op sportief vlak doen ze het uitstekend. In alle kwalificatiewedstrijden bleven de duivelse beloften ongeslagen. Voetballiefhebbers mogen zondag opnieuw een vurige wedstrijd verwachten", zegt schepen Stijn Vanoirbeek. "Bij de selectie speelt ook de Kanarie Ameen Al Dakhil. Voor hem is dit ongetwijfeld een bijzondere match."

"Toen de voetbalbond ons benaderde om de wedstrijd te organiseren, kregen we een adrenalinestoot en gingen we meteen akkoord. Het is een wedstrijd die duidelijk past in onze strategie om families en jonge mensen te bereiken om zo'n wedstrijd bij te wonen. Het gaat tenslotte om onze sterren van morgen, de nieuwe Rode Duivels. We zullen hard werken om van deze wedstrijd een echt evenement te maken en zullen niet nalaten zoveel mogelijk mensen uit te nodigen om onze beloften te komen steunen", aldus Stan Niesen, commercieel directeur STVV.

Bekijk alle artikels uit Sport