Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 22 september 2023

Sport: Nieuwe bestuursploeg zet schouders onder Zutendaal VV (23 mei 2022)

Met ingang van het seizoen 2022-2023 treedt een nieuwe, verjongde bestuursploeg aan bij vierdeprovincialer Zutendaal VV. Huidig voorzitter Rudi Vanhengel geeft na meer dan 15 jaar als bestuurslid en voorzitter de fakkel door aan kersvers voorzitter Wim Lenaers en zijn team. Het nieuwe bestuur focust de op de uitbouw van de jeugdwerking, de versterking van de organisatie en de betrokkenheid van vrijwilligers.

Vanaf deze week schiet het vernieuwde bestuur in actie. Zowel sportief, organisatorisch als financieel ligt er heel wat werk op de plank.

Voorzitter Wim Lenaers: "We slaagden erin om een sterk team van tien bestuursleden te verzamelen, zeven nieuwelingen en drie oudgedienden. In de eerste plaats moeten we sportief al onze pionnen voor het volgend seizoen op hun plaats hebben. Een opdracht voor Thomas Beuls, geboren en getogen Zutendalenaar en al jaren actief bij Zutendaal VV."

Sportief verantwoordelijke Thomas Beuls: "Volgend seizoen wordt ongetwijfeld een overgangsjaar voor onze club, daarom kiezen we maximaal voor continuïteit. De voorbije dagen heb ik gesprekken gevoerd met zowel staf als spelers van de senioren. Quasi iedereen blijft aan boord en de sfeer binnen de groep is opperbest. Dat geeft ons ruimte om de komende weken in te zetten op de jeugdwerking. Daar zijn we nog op zoek naar extra spelers én trainers. Die laatste gaan we zeker in eigen rangen zoeken. Om jeugdspelers te werven plannen we de komende weken enkele initiatiedagen en schakelen we ook de scholen in."

Zutendaal VV wil opnieuw een hechte familieclub worden met een gezellige kantine, jaarlijks terugkerende evenementen en vooral veel volk op en naast het plein.De nieuwe bestuursploeg voor het Kerkeberg Stadion van Zutendaal VV. Van links naar rechts: Danny Bijnens, Shirley Visseren, Bjorn Franssen, Bart Verstappen, Wim Lenaers, Lambert Bollen, Peter Louwies en Thomas Beuls. Ontbreken op de foto: Peter Meuwissen en Jean Hensen. Foto: Zutendaal VV

Bekijk alle artikels uit Sport