Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 27 januari 2023

Pelt: Lokaal jeugdkoor brengt Delhaize Neerpelt in kerstsfeer (23 december 2022)

Op zaterdag 24 december, verwelkomt jeugdkoor Timbre de klanten van Delhaize Neerpelt met een optreden. Met hun jong zangtalent en repertoire aan kerstklassiekers, zorgen ze voor gezelligheid tijdens de eindejaarsinkopen. Door het optreden hoopt het jeugdkoor haar kas te spijzen, want volgend jaar willen ze deelnemen aan een internationale wedstrijd in Italiƫ. Omdat mee zijn met het leven voor Delhaize verder gaat dan alleen maar gezonde en gevarieerde producten aanbieden, steunt de retailer dit lokale initiatief maar al te graag. Dankzij de samenwerking met Trooper, kunnen klanten hun SuperPlus-punten inruilen voor een financiƫle bijdrage.

De klanten van Delhaize Neerpelt kunnen zaterdagvoormiddag van 9u tot 12u genieten van een verrassend muzikaal optreden door 23 enthousiaste koorleden van het jeugdkoor Timbre uit Pelt. Het koor wordt begeleid door oprichtsters Nienke Winters en Joni Jaeken, dochter van een medewerkster uit Delhaize Neerpelt. Joni werkte als student bij Delhaize Neerpelt, waaruit het idee vloeide om eens op een ongewone plaats op te treden met haar koor. Timbre wil volgende zomer deelnemen aan Musica Eterna Roma.

In Delhaize Neerpelt zijn ze alvast heel enthousiast over dit initiatief. "We zijn heel blij het jeugdkoor Timbre zaterdag te mogen ontvangen in onze supermarkt. Op die manier plaatsen we Timbre niet alleen in de kijker en bieden we hun steun, maar genieten onze klanten ook van een sfeervolle winkelervaring tijdens hun eindejaarsinkopen", zegt Joris Lecoque, assistent winkeldirecteur Delhaize Neerpelt. Voedselverspilling tot het absolute minimum beperken is topprioriteit bij Delhaize. Daarom smelt de supermarkt de overgebleven Sinterklaaschocolade zodat de klanten in de voormiddag ook nog kunnen genieten van een kopje warme chocolademelk.


INFO
​Het muzikaal optreden vindt plaats op 24 december van 9u - 12u in Delhaize Neerpelt.
​Kempenplein 1 te Neerpelt (Pelt)


Lokaal jeugdkoor Timbre brengt Delhaize Neerpelt in kerstsfeer
Foto: Communicatie Delhaize

Bekijk alle artikels uit Pelt