Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

donderdag 6 oktober 2022

Pelt: Limburgse boekenbeurs in Pelt op zondag 2 oktober (12 september 2022)

De Boekenbeurs heeft sinds een aantal jaren ook een Limburgs broertje. Dat ook onze provincie heel wat literair talent heeft, ontdek je op zondag 2 oktober in CC Palethe Pelt tijdens de vierde editie van de Boekenbottelarij. Je kan er kennis maken met je favoriete Limburgse auteur, je kan meedoen aan een workshop literair schrijven en je kan illustrator Bart Proost aan het werk zien tijdens een draw-on-request.

"Het idee voor een Limburgse boekenbeurs ontsproot enkele jaren terug bij een aantal Limburgse vrouwen. Ze vonden dat Limburgse literatuur in al haar vormen te weinig aan bod kwam op de grote Boekenbeurs, die tot vorig jaar in Antwerpen door ging. De Boekenbottelarij heeft er ondertussen al drie geslaagde edities op zitten. Vorig jaar, in Hasselt, kon je kennis maken met 45 auteurs."

Dit jaar strijkt de Boekenbottelarij neer in CC Palethe. Op zondag 2 oktober kan je van 13 tot 17.30 uur kennis maken met een ruim en divers aanbod van romans, kinderboeken, thrillers, po√ęzie, kook-en gezondheidsboeken en nog veel meer. Het is een uitgelezen kans om een praatje te slaan met je favoriete auteur en je boek te laten signeren.

Gratis toegang tot de Boekenbottelarij en de workshops. Ieder uur zijn er boekenbonnen te winnen.

INFO
pelt.bibliotheek.be


Bekijk alle artikels uit Pelt