Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips

dinsdag 18 januari 2022

Pelt: Pelt biedt plekken om rustig te blokken (17 december 2021)

Studenten die thuis niet over een stille werk- en studeerplek beschikken, kunnen van maandag 27 december tot en met vrijdag 28 januari 2022 elke dag blokken op verschillende locaties kort bij huis: De Kentings (Boseind), den Drossaerd (Lindel-Hoeven) en OC Sint-Hubertus (Sint-Huibrechts-Lille). Dankzij de medewerking van de ontmoetingscentra kan de gemeente goed 60 studieplekken aanbieden.

"We voorzien elke dag - van maandag tot zondag - twee tijdsblokken (van 9 tot 13 en van 13.30 tot 19 uur). Op 31 december is de studieruimte enkel in de voormiddag beschikbaar, op 1 januari zijn er geen ruimtes beschikbaar. Je reserveert de studieruimte die je wil gebruiken minstens een dag op voorhand. Reserveren is noodzakelijk en kan via http://www.gemeentepelt.be/studieruimte."


Studenten die een rustige plek zoeken om te blokken, kunnen van maandag 27 december tot en met vrijdag 28 januari 2022 terecht op verschillende locaties dicht bij huis. Dagelijks zijn zo goed 60 studieplekken ter beschikking.
Foto: Communicatie Pelt

Bekijk alle artikels uit Pelt