Vrijdagavond raakte een bezoeker van het Schlagerfestival in Hasselt zwaargewond. De politie is op zoek naar getuigen van de feiten.

dinsdag 26 oktober 2021

Pelt: Nieuwe avontuurlijke gezinstochten in Lommel en Pelt (1 juli 2021)

Toerisme Lommel, de toeristische dienst van Pelt en hulpverleningszone Noord-Limburg trappen vandaag samen de zomervakantie af met een gloednieuwe gezinstocht: Vuuravontuur. Tijdens deze spannende zoektocht kunnen kinderen en hun (groot)ouders voortaan spelenderwijs iets bijleren over brandpreventie en tegelijkertijd genieten van prachtige natuur.

"Vuuravontuur in Lommel en Pelt is een mooie uitbreiding op de schatzoektochten in Bosland en het educatief aanbod van hulpverleningszone Noord-Limburg", zegt Bob Nijs, burgemeester van Lommel.
"Een echte aanrader voor de zomervakantie."

In Lommel begint het Vuuravontuur in natuurgebied De Watering aan het Wateringhuis (Wateringsstraat 80) en staat brandweerman Ferre op post voor een 4 km lange tocht. In Pelt start het in Overpelt-Fabriek, op de parking bij De Schakel (Leukenstraat 29, Pelt) en wijst Lucie 2,5 km lang de weg. Wie naast pen en papier 0,50 euro meebrengt, krijgt achteraf een leuk aandenken.


Foto: Communicatie Lommel - Karolien Van Nerum

Bekijk alle artikels uit Pelt