Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips -

donderdag 2 december 2021

Pelt: Gastgezin gezocht te Pelt (10 mei 2021)

Musica, Impulscentrum voor Muziek is op zoek naar een warm gastgezin voor Marius Hartig. De 25-jarige jongeman uit München zal het team vanaf 1 juni 2021 een jaar lang versterken op Provinciaal Domein Dommelhof te Pelt in het kader van een AFS-vrijwilligersproject.

Het gastgezin moet op haalbare afstand van Provinciaal Domein Dommelhof woonachtig zijn, zodat Marius zich met de fiets of het openbaar vervoer naar zijn werk kan verplaatsen. Marius spreekt Engels en Duits, en kijkt ernaar uit om een de lokale cultuur, taal en mensen te leren kennen. Aangezien hij vanuit het buitenland naar België reist, zal Marius een verplichte periode in quarantaine doorbrengen op Provinciaal Domein Dommelhof, alvorens hij zijn intrek neemt bij het gastgezin.

Musica inspireert tot een bewuste en avontuurlijke omgang met klank en muziek. Met de vinger aan de pols van de samenleving streven we naar een kwaliteitsvolle muziekparticipatie voor iedereen, ongeacht leeftijd, culturele of sociale achtergrond. Meer info: http://www.musica.be

Bekijk alle artikels uit Pelt