Stuur je artikel met foto: info@limburgnieuws.be

zondag 25 oktober 2020

Pelt: Eerste babytheek van Limburg opent in Pelt (2 oktober 2020)

Op 15 oktober start de eerste babytheek van Limburg in Pelt. Een babytheek is een bibliotheek voor babyspullen. Ouders kunnen er voor een bepaalde periode babyspullen ontlenen. De babytheek is gevestigd in het Pelterhoekje, Oude Markt 12B. Voor 20 euro mag je een heel jaar spullen zoals een buggy, een bedje of een badje ontlenen.

Om iedereen de kans te geven van het aanbod te genieten, kan je maximum twee items tegelijk ontlenen. Bekijk het aanbod en plaats je bestelling op http://www.gemeentepelt.be/babytheek
Je kan ook langskomen in het Pelterhoekje (Oude Markt 12B). De babytheek is open op de eerste en derde woensdagavond van de maand en elke donderdagnamiddag. Maak wel eerst een afspraak: 0497 05 52 93.

Kom gerust ook eens neuzen tijdens de openingsdag op 15 oktober van 14.30 tot 17.30 uur. Dit initiatief kwam tot stand in samenwerking met het Pelterhoekje en met de ondersteuning van de Koning Boudewijnstichting, Huis van het Kind Pelt, Netwerk Bewust Verbruiken en de Opvoedingswinkel Noord-Limburg.


Bekijk alle artikels uit Pelt