Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips

zaterdag 27 november 2021

Oudsbergen: Bike Republic neemt X-treme Bike in Meeuwen - Oudsbergen over (8 november 2021)

Fietsenketen Bike Republic opent op 9 november 2021 een nieuwe winkel in 3670 Oudsbergen (Meeuwen). Het gaat om de overname van X-treme Bike, een gevestigde naam in de regio. X-treme Bike stond vooral gekend om zijn sportieve assortiment, waarin Trek een centrale rol speelde. Dat gamma blijft behouden en wordt binnenkort aangevuld met een ruim aanbod e-bikes, speed-pedelecs, stads-en kinderfietsen. De opening kadert in het ambitieuze expansieplan van Bike Republic, dat als onderdeel van Colruyt Group zijn huidige winkelpark de komende jaren fors wil uitbreiden.

Wim Teerlynck, algemeen directeur Bike Republic: "Het is onze ambitie om de komende jaren ons winkelpark flink uit te breiden in Vlaanderen, Brussel en Walloniƫ. We focussen daarbij op een goeie geografische spreiding, zodat er voor klanten en potentiƫle klanten altijd een Bike Republic in de buurt is. Noord-Limburg was tot nu toe nog een blinde vlek. Daar komt nu dus verandering in met de overname van X-treme Bike."

Het team van X-treme Bike blijft aan boord. Zaakvoerder Johnny Ketelbuters wordt filiaalmanager en ook de verkopers en technici in het atelier blijven in dienst. Bike Republic Oudsbergen blijft een verdeelpunt van Trek en ook van de speed-pedelecs van Stromer. Het sportieve assortiment blijft behouden en wordt in de nabije toekomst verder uitgebreid met een groot gamma elektrische fietsen en speed-pedelecs van verschillende merken.


Bike Republic Oudsbergen
Weg op Bree 117
3670 MeeuwenOp 9 november 2021 opent Bike Republic een nieuwe winkel in Oudsbergen. Het gaat om de overname van X-treme Bike, een gevestigde naam in de regio. De opening kadert in het ambitieuze expansieplan van Bike Republic, dat als onderdeel van Colruyt Group zijn huidige winkelpark de komende jaren fors wil uitbreiden. Foto: Bike Republic

Bekijk alle artikels uit Oudsbergen