Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 3 februari 2023

Opglabbeek: Drukkerijen Gijsemberg en Paesen samen in een fusie (20 februari 2020)

Drukkerij Paesen uit Opglabbeek/Oudsbergen en Drukkerij Gijsemberg uit Maasmechelen slaan de handen in elkaar. Zo ontstaat een drukkerij met bijna 30 werknemers, actief in het traditionele drukwerk.

Waarom een fusie? "De redenen voor de fusie zijn van praktische aard. De gebroeders Marc en Guy Paesen die de gelijknamige drukkerij leiden, hebben gezocht naar opvolging maar zien in de fusie met collega Gijsemberg de best mogelijke oplossing om de activiteiten en tewerkstelling veilig te stellen. Voor Drukkerij Gijsemberg is het een opportuniteit om de aanwezige expertise te kunnen bundelen", zegt Gilles Gysemberg. Gilles Gysemberg is 32 en zit vol ambitie. Hij was het die de overname van ASQ Printing in Lummen door Drukkerij Gijsemberg afgelopen jaar in goede banen leidde.

Gilles Gysemberg zal samen met zijn vader Guy Gysemberg de leiding in handen nemen van de nieuwe fusie. De klantenportefeuilles zullen worden samengevoegd en ook de activiteiten, nu op 20 kilometer van elkaar gelegen, zullen onder één dak komen. De samenvoeging zal binnen enkele maanden operationeel zijn.

De gebroeders Paesen waren de tweede generatie in de gelijknamige drukkerij. Met Gilles Gysemberg treedt de vierde generatie aan.


Bekijk alle artikels uit Opglabbeek