donderdag 25 april 2024

Opglabbeek: Chef van het Jaar: Bert Meewis van Restaurant Slagmolen in Opglabbeek (4 november 2019)

In aanwezigheid van de pers en van meer dan 1000 professionals uit de restaurantsector werd maandagmiddag de editie 2020 van de Gault&Millau Gids voorgesteld, de zeventiende op rij. De anonieme inspecteurs van de gids hebben dit jaar in Belgiƫ en Luxemburg meer dan 1300 restaurants gerecenseerd, waaronder ook 130 nieuwe adressen.

De titel van Chef van het Jaar 2020 gaat dit jaar naar Bert Meewis van Restaurant Slagmolen in Oudsbergen/Opglabbeek. "Met Bert Meewis als Chef van het Jaar kiezen we voor een keukenaanpak waar expertise, sereniteit, doelgerichtheid en een scherpe focus centraal staan. Waarachtigheid aan het fornuis en op het bord vormen samen de hoeksteen van dit restaurant. De goed uitgevoerde en opgefriste klassieke keuken is al een paar jaar helemaal terug en blijft ontzettend geliefd bij het Belgische publiek."


Bekijk alle artikels uit Opglabbeek