Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

maandag 4 december 2023

Nieuwerkerken: Fruitsnacks en JustBite bundelen krachten (28 april 2023)

Fruitsnacks en JustBite, leveranciers van gezonde tussendoortjes aan bedrijven, doorbreken hun concurrentie en gaan een structurele samenwerking aan. Door deze partnership kunnen ze een uitgebreid aanbod aan gezonde tussendoortjes voorstellen aan bedrijven. De jonge ondernemers Roel Paesmans (Fruitsnacks) en Aitor Somers & Kevin Ringoot (JustBite) bouwen zo mee aan gezondere werkplekken.

Zowel het team van Fruitsnacks als JustBite bestaat uit ambitieuze jonge ondernemers die ernaar streven om gezonde werkplekken te creƫren. Zo mag Fruitsnacks zich Limburgse KMO van het jaar noemen en ging co-founder van JustBite, Kevin Ringoot, in 2022 naar huis met de JCI Award van Oost-Vlaanderen

"De klik tussen Fruitsnacks en JustBite was er meteen. We werken beiden aan gezonde pauzemomenten op het werk. 1+1=3, door onze krachten te bundelen hebben we een completer aanbod en behouden we elk onze focus en expertise zonder aan snelheid in te boeten", zegt Aitor Somers, co-founder van JustBite.

Op een duurzame manier de werkplekken gezond maken, daar zullen Fruitsnacks en JustBite in de toekomst aan blijven werken. Met hun bedrijfsverhaal willen ze bedrijven inspireren om de beste werkgever te zijn voor hun medewerkers. Bedrijven die inzetten op de gezondheid van hun medewerkers staan niet alleen sterker in de war on talent maar zorgen ook zo voor loyale medewerkers. De gezonde tussendoortjes zorgen voor gezonde, gemotiveerde en productieve medewerkers.


Van concurrenten naar bondgenoten: Pioniers van gezonde tussendoortjes op het werk bundelen de krachten

Bekijk alle artikels uit Nieuwerkerken