Stuur je tekst met foto: info@limburgnieuws.be

vrijdag 1 maart 2024

Neerpelt: Gevarieerd jaarprogramma CC Palethe (3 mei 2019)

Cultuurcentrum Palethe staat ook het komende seizoen garant voor vele avonden cultuurgenot met heel wat bekende namen, zoals Les Truttes, Guido Belcanto, Wim Opbrouck, kapitein Winokio, William Boeva, Rowwen Hèze, circus Ronaldo, Sioen en vele anderen. Reserveren kan vanaf 16 mei. Op dinsdag 14 mei wordt het programma aan het publiek voorgesteld op een presentatieavond.

Het nieuwe programma 2019-2020 van CC Palethe telt meer dan 100 podiumvoorstellingen. Uiteraard staan ook dit seizoen heel wat grote namen op ons podium. Daarnaast geeft Palethe graag kansen aan nieuw talent en namen uit de comedy. Er is ook weer plaats gemaakt voor het betere werk uit de blues- en rootswereld, leuke familievoorstellingen en spectaculair circustheater. Ook heel wat bekende acteurs uit het theater staan op de planken zoals Peter De Graef, Lynn Van Royen, Bruno Van den Broecke en Joke Emmers. Tenslotte is er het uitgebreide programma aan vormingsinitiatieven, tentoonstellingen, films en interessante lezingen.

De gemeentefusie biedt CC Palethe extra mogelijkheden. Dat merk je meteen in de nieuwe programmabrochure. De samenwerking met Ondersteboven, Decibelz, JazzCase en zwartedoos is een mooie aanvulling op het bestaande programma en zorgt ervoor dat Palethe ook in dat segment een kwalitatief en uitgebreid programma kan aanbieden.

Op dinsdag 14 mei om 20.30 uur organiseert CC Palethe een presentatieavond van het nieuwe jaarprogramma in de Zinne. Toegang is gratis, we vragen wel om vooraf je vrije zit te reserveren, Je naam en het aantal personen doorgeven is voldoende. Dit kan je online of via mail. Op donderdag 16 mei begint de ticketverkoop voor iedereen. Je kan vanaf dan ook weer online reserveren via http://www.palethe.be.

Het nieuwe jaarprogramma wordt gepresenteerd in een nieuwe frisse en creatieve huisstijl. Ook http://www.palethe.be, de website van het Cultuurcentrum, kreeg een serieuze facelift. Op de cover van het jaarprogramma staat dit jaar Wim Opbrouck.


Bekijk alle artikels uit Neerpelt