Limburg - Nieuws - Regio - Lokaal - Vakantie - Uittips - Stuur je bericht met foto: info@limburgnieuws.be

dinsdag 27 september 2022

Media: Topmakelaars met Anneke Winkelmolen op Play4 (30 mei 2022)

Het gaat hard en snel op de huizenmarkt en dat heeft ook makelaar Béa Vandendael gevoeld tijdens het vierde seizoen van Blind Gekocht. Maar wat speelt er zich allemaal af achter de schermen van de immowereld? Daar krijgt de kijker vanaf 2 juni eindelijk een antwoord op in de nieuwe Play4-realityreeks Topmakelaars.

Béa en negen van haar collega-Topmakelaars nemen de kijker mee in hun werk- én privéleven. Ze gaan dieper in op hoe ze huizen inkopen, verkopen en klanten begeleiden. Wat doet een makelaar precies? Wat drijft hen om elke dag opnieuw vol passie de snel veranderende huizenmarkt te lijf te gaan en potentiële kopers en verkopers binnen te halen? Hoe sluit je de perfecte deal? En wat houdt hen bezig naast het werk?


Topmakelaars laten voor het eerst in hun kaarten kijken in nieuwe realityreeks
Vanaf 2 juni elke donderdag om 20.35 op Play4 - Foto: Communicatie Play4

Béa Vandendael, Dirk Vermeulen, Anneke Winkelmolen, Mo Raehani, Dikra El Bacha, Karel Vanacker, Jolien Berbiers, Dorine Vanderhaeghe, Matthew Daykin en Johan Krijgsman. Stuk voor stuk zijn het vedetten binnen hun vakgebied. Van miljoenenpanden tot cosy stadswoningen en appartementen aan de zee, de makelaars hebben elk een brede waaier aan woning met een eigen verhaal in hun portefeuille en proberen zoveel mogelijk woningen met potentieel in te kopen.

Makelaar uit Limburg: Anneke Winkelmolen (ERA NOBIS in Hasselt, Herk-de-Stad, Alken & Zonhoven) "Ik zie mijn panden als mijn kindjes, ik leef daarvoor"
39 jaar
Afkomstig uit Hasselt
Erkend vastgoedmakelaar en runt haar eigen kantoor
6 jaar actief in de immowereld
Gaf haar vaste job bij de Universiteit van Hasselt op en gooide zich volledig in de makelaardij
Zorgzaam, lief en empathisch

Bekijk alle artikels uit Media